Ekologiset kiristysnauhakassit, tukkumyynti
0 mini-cart
 0.00

Ostoskori on tyhjä.

menu

Luokat

Ovatko henkilötietoni turvassa?

Olemme pitäneet huolen, että henkilötietosi pysyvät turvassa asiakasrekisterissämme. Kaikki sivuillamme kerätyt henkilötiedot tallennetaan vahvasti suojatulle serverille, jolla on palomuurit. Maksutapahtumat on suojattu Secure Socket Layer (SLL)-salauksella. Vaikka tämä ei vielä takaa 100 % suojaa, se vaikeuttaa huomattavasti ulkopuolisten pääsyä tietoihisi. Suosittelemme ettet lähetä maksukortin tietoja meille muita kuin salattuja väyliä pitkin. Ylläpidämme parhaita mahdollisia fyysisiä, elektronisia ja menetelmällisiä turvatoimia henkilötietojesi käsittelyssä ja säilytyksessä. Turvallisuustoimenpiteisiimme kuuluu, että saatamme joskus pyytää todistusta henkilöllisyydestä ennen kuin käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi kanssasi. Asiakkaan vastuulla on pitää huoli, etteivät ulkopuoliset pääse käsiksi salasanoihin tai tietokoneeseen.

Toimitusosoite eri kuin tilaajan osoite?

Voit itse määritellä, mihin osoitteeseen haluat tilauksesi toimitettavan. Tämä tapahtuu tilausprosessin toisessa vaiheessa: täytä yhteystiedot. Voit valita tässä kohtaa toimitukselle eri osoitteeseen, jopa eri maahan.

Kuinka voin seurata tilaustani?

Pidämme sinut ajan tasalla lähettämällä seurantakoodin sähköpostitse. Valitettavasti tavallisen postin kautta toimitettaviin tilauksiin ei ole saatavilla seurantaa.

Milloin voin odottaa tilaustani saapuvaksi?

Arvioitu toimitusaika löytyy vahvistusviestistä, jonka saat sähköpostiisi tehtyäsi tilauksen. Voit myös kirjatua asiakastilillesi Shingyo.fi- sivustolle ja katsoa tilauksesi tilanteen “Tilauksen toimitus”-kohdasta.

Tilauksen peruuttaminen tai muuttaminen

Mikäli sinun tarvitsee muuttaa tai peruuttaa tilauksesi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Peruutukset voidaan ottaa vastaan vain, mikäli tilausta ei ole vielä jätetty toimitukseen. Saat asiakaspalveluumme yhteyden puhelimitse, faksilla, sähköpostilla tai chatin kautta. Yhteystiedot löydät yhteystietosivultamme, jossa neuvotaan kuinka saada yhteys sivuston ylläpitäjään. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tilauksen tekemisestä Shingyon kautta, katso yhteystietosivuiltamme kuinka meidät tavoittaa.