Ekologiset kiristysnauhakassit, tukkumyynti
0 mini-cart
 0.00

Ostoskori on tyhjä.

menu

Luokat

Räätälöidyt organzapussit

Räätälöitävät ominaisuudet:

– Kiristysnyörin väri ja leveys
– Kiristysnyörin ja pussin painatus
– Valitsemasi PMS-värin toteutus
– Vähimmäistilaus 5000 kappaletta

Toimitusaika neljä viikkoa mallikappaleen hyväksynnästä.

Lisätietoja: Ota yhteyttä!

Miksi tilata Shingyo?

  • Ilmainen toimitus yli 175 € tilauksille
  • Hanki tavarat kotiin ennen kuin maksat
  • SSL-suojattu maksutapahtuma
  • 30 päivän palautusoikeus

Räätälöidyt organzapussit – suunnittele omat lahjapussit

Osana räätälöitävien tuotteiden valikoimaamme, tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden suunnitella omat organzapussit. Näin voit muokata organzapusseistasi juuri omiin tarpeisiisi sopivan pakkauksen tuotteellesi tai tapahtumaasi. Tämä on vaikuttava tapa paketoida yrityslahjat.

Olemme asiakkaidemme apuna suunnitteluprosessin alusta loppuun: Tahdomme todella, että asiakkaamme saavat sellaiset lahjapussit, jotka tekevät heidän yhteistyökumppaneihinsa sekä asiakkaisiin vaikutuksen.

“Pakkaus on puoli ruokaa”, voisi joku sanoa. Ei ole yhdentekevää, mihin tuotteesi on pakattu ja oikea pakkaus voi olla osa onnistunutta yritysviestintää. Yrityslahjat ovat nykyään osa liike-elämää. Räätälöidyt organzapussit ovat tapa jättää firmasi logo tai yrityksesi motto muiden mieliin pysyvästi. Tällaiset harkitut yksityiskohdat tekevät vaikutuksen!

Organza on suorastaan aistikas, läpikuultava materiaali joka pehmeydestään huolimatta on jämäkkää ja säilyttää muotonsa. Voit suunnitella siitä juuri toiveidesi mukaisen. Räätälöityihin organzapusseihin voit lisätä yrityksen logon, hääjuhlasi päivämäärän tai jopa pienen taideteoksen. Tämän voi painattaa myös nauhaan itse lahjapussin lisäksi.

organza bag printed

Millainen suunnitteluprosessi on?

Kun haluat räätälöidä oman organzapussisi, tarjoamme tiimistämme ammattilaisen avuksesi. Hän auttaa sinua löytämään juuri oikeat ratkaisut, jotta lopputuloksena on uniikit ja ikimuistoiset organzapussit. Itse suunnittelu on helppoa ja mutkatonta: Valitse organzapussin väri, sekä kiristysnyörin väri, materiaali ja leveys. Miten omalaatuinen ja helppo tapa pakata yrityslahjat.

Tehtyäsi valinnat voit lähettää meille toivomasi kuvat tai tekstit, jotka haluat kiristysnyöriin sekä lahjapussiin printattavan. Me pidämme huolen painamistyöstä, ja lupaamme että valmis tuote ylittää odotuksesi laadullaan: Painojälki on kestävää ja pussien valmistus tapahtuu kokeneiden ammattilaisten toimesta.

Voit välittää meille toivevärisi Pantone Matching System-värijärjestelmästä ja me noudatamme toiveitasi. Vähimmäistilaus räätälöidyille organzapusseille on 5000 kappaletta.

Muut saatavilla olevat räätälöidyt mallit:

Voit valita räätälöidyn lahjapussin myös satiinista, sametista, puuvillasta, juuttisekoitteesta sekä pellavasta valmistettavaksi.

Mitä voit odottaa räätälöidyiltä organzapusseilta

Nämä tilaustyönä valmistetut organzapussit ovat varmasti ainutlaatuisia. Valmistus ja toimitus vie noin neljä viikkoa siitä, kun malli on hyväksytty. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi avun juuri omannäköisen tuotteen luomiseksi. Hiomme kanssasi jokaisen yksityiskohdan, jotta voit olla täysin tyytyväinen tilaukseesi.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tuotteista tai tilausprosessista, vastaamme asiakaspalvelussamme mielellämme!


Haluaisitko jälleenmyydä organzapusseja omalla logollasi ja brändillä?

Organzapussit voidaan räätälöidä yrityksesi nimellä ja logolla haluamassasi koossa. Voit valita juuri yrityksellesi sopivan tyylin, jonka vetonaru viimeistelee. Vähimmäistilaus räätälöidyille organzapusseille on 5000 kappaletta. Itse suunnittelemiesi lahjapussien myynti on helpompaa kuin olit ehkä kuvitellut: Valitse vain väri, kiristysnyörin ominaisuudet sekä valitse oikea määrä mieleisiä pussukoita.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Räätälöidyt organzapussit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.