menu

Kierrätetyt Ruohopaperipussit, Joissa on Kierretty Johto | Alhainen Co2-Vaikutus | Eri Kokoja

:recycle: Valmistettu ruohokuidusta alhaisemman CO2-vaikutuksen vuoksi.

:paquete: 200, 250, 300kappaletta
:regla:18x8x22cm, 26x12x35cm, 32x12x41cm

✓ Etkö ole tyytyväinen tilaukseesi? 30 päivän palautusoikeus
✓ Varastossa valmiina toimitettavaksi kolmessa arkipäivässä 
✓ Ilmainen toimitus yli 175 € tilauksille

alkaen € 0,29 ilman ALV

Miksi tilata Shingyo?

  • Ilmainen toimitus yli 175 € tilauksille
  • Hanki tavarat kotiin ennen kuin maksat
  • SSL-suojattu maksutapahtuma
  • 30 päivän palautusoikeus

Oletko koskaan miettinyt, miten paperikassit voivat olla ekologisia? Tutustu sitten upouusiin kasseihimme, jotka on valmistettu kierrätetystä ruohopaperista. Ne on valmistettu kuivatusta ruohosta, joka on puhdistettu, mekaanisesti silputtu ja puristettu ruohopelleteiksi. Kemikaaleja ei myöskään käytetä, joten tuloksena on tuntemaamme ja rakastamaamme ruohopaperia.

Se on uusi vihreä vaihtoehto perinteiselle paperille sanan molemmissa merkityksissä, sillä se käyttää huomattavasti vähemmän raaka-aineita ja on kierrätettävissä ja kompostoitavissa. Vaikka se on hieman kalliimpaa kuin puumassa, luontomme pitäisi olla sen arvoinen, eikö totta?

Lisäksi näiden pussien valmistusta varten ei ole kaadettu uusia puita, mikä ei ainoastaan anna niille kestävän ja ympäristöystävällisen ominaisuuden, vaan tekee niistä myös todella kestäviä jaettavaksi suuressa tapahtumassa osoittaakseen, miten yrityksesi ottaa ympäristön huomioon ja antaa sille sen ansaitseman merkityksen.

Nämä kierrätysruohosta valmistetut paperikassit sopivat erinomaisesti monenlaisiin ympäristövastuullisiin yrityksiin, kuten vaatekauppoihin, luontaistuotekauppoihin tai jopa lahjatavarakauppaan. 90-100 grammaa kierrätyspaperiruohoa ja paperista kierrettyjä kahvoja, mikä antaa niille jokapäiväisen ulkonäön, mutta samalla osoittaa, että yrityksesi välittää planeetasta. Mutta haluatko tietää parhaan osan? Ne ovat kierrätettävissä kuten tavallinen paperi, sekä kompostoitavissa!

Näissä pusseissa on kierretty naru, jonka ansiosta niitä voidaan käyttää ylellisinä paperilahjakasseina sekä käytännöllisempiin tarkoituksiin, kuten herkku- ja maustekauppojen asiakkaille.

Ruohokuidut näkyvät selvästi kierrätyskuvion läpi, mikä korostaa kestävyyttä ja antaa laukuille kauniin ulkonäön.

Koko

18x8x22cm, 26x12x34cm, 32x12x41cm

Määrä

, ,

Materiaali

Kierrätyspaperi, Ruohokuitua

Merkki

Väri

Natural

Tuote

Laukut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kierrätetyt Ruohopaperipussit, Joissa on Kierretty Johto | Alhainen Co2-Vaikutus | Eri Kokoja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *