Pienten lahjapussien tukkumyyjä
0 mini-cart
 0.00

Ostoskori on tyhjä.

menu

Luokat

Organzapussien tukkumyyjä

Tiimimme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi! Mitä vain mieleesi tuleekaan, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme täällä auttamassa! Meiltä löytyy myös FAQ-sivu, josta löydät vastaukset yleisimpiin esitettyihin kysymyksiin.

Liikaa valinnanvaraa? 

Mikäli et tuotteisiimme tutustuttuasi osaa päättää, mikä monista hyvistä vaihtoehdoista olisi paras juuri sinun tuotteellesi tai tilaisuuteesi, tiimimme ammattilaiset auttavat mielellään sinua valitsemaan juuri täydellisen tuotteen!

Räätälöityjen tuotteiden suunnittelu

Teemme parhaamme, jotta ostotapahtuma olisi asiakkaillemme nopea ja vaivaton. Mikäli kuitenkin tarvitset apua tilauksen tekemiseen, erityisesti räätälöityjen tuotteiden kanssa, voit soittaa numeroomme +44 1223 96 9880 ja yksi asiakaspalvelijoistamme tulee avuksesi.

Tilauksen seuraaminen

Kun olet saanut vahvistusviestin sähköpostiisi, saat meiltä vielä viestin koskien tilauksesi toimitusta. Mikäli olet valinnut tavallisen toimituksen, ei seuranta valitettavasti ole mahdollista.

Jälkimyynti

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erittäin tärkeää, ja haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Mikäli sinulla on palautetta tilauksestasi tai et ole täysin varma siitä, että se vastaa odotuksiasi, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan. Mikäli haluat tehdä helpon palautuksen tai vaihtaa tuotteita, voit täyttää yhteydenottolomakkeen tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@shingyo.fi: lisää tietoihin tilausnumerosi, tilauspäivä sekä tieto siitä, miksi haluat palauttaa tuotteen. Mikäli haluat tietää tarkemmin palautuksista ja hyvityksistä, löydät tiedot tältä sivulta.

Contact form

Your name (mandatory)

Your e-mailaddress (mandatory)

Subject

Your message

Headquarters Europe
Shingyo Int
Stationsplein 26
6512 AB Nijmegen
The NetherlandsGive Us A Call On

+44 1223 96 9880
Email Us At info[@]shingyo.fi

Commercial Details:

Vat reg no: NL857888201B01
Chamber of commerce: 69479240