Ekologiset kiristysnauhakassit, tukkumyynti
0 mini-cart
 0.00

Ostoskori on tyhjä.

menu

Luokat

Tietoa meistä

Shingyo – Organzapussien ja lahjapussukoiden tukkumyyjä

Me Shingyolla tarjoamme asiakkaillemme erilaisia lahjapusseja sekä kankaisina että paperista. Toimitamme tilauksia ympäri Eurooppaa ja haluamme tuoda asikkaidemme ulottuville laajan valikoiman erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin sopivia lahjapusseja. Kun haluat suloiset pussit hääkarkeille, lapsen syntymäpäiville lahjapussit tai kiittää asiakkaitasi harkitulla lahjalla, löydät toivottavasti verkkokaupastamme siihen sopivan tuotteen.

Founder of Organza Bags Tom Rijs

     Perustaja Tom Rijs

Mitä lupaamme asiakkaillemme?

Meille tärkeintä on laatu, joka ylittää asiakkaan odotukset. Me Shingyolla tahdomme tarjota hyvää asiakaspalvelua yhdistettynä lyömättömään tuotevalikoimaan. Tahdomme siis tarjota asiakkaillemme vain ja ainoastaan parasta!

Koska emme käytä välikäsiä vaan kaikki tukkumyytävät tuotteemme lähtevät suoraan varastolta toimitusosoitteeseen, yleensä jopa kolmessa arkipäivässä, voimme tarjota asiakkaillemme huomattavan edulliset hinnat.

Tahdomme todella täyttää asiakkaidemme vaatimukset, sillä tiedämme, että puoleemme käännytään kun kyse on tärkeästä tapahtumasta. Asiakkaamme ympäri Eurooppaa ovat kiittäneet nopeasta palvelusta sekä korkealuokkaisista tuotteista, ja haluaisimmekin esitellä teille muutaman monista viiden tähden asiakasarvosteluistamme:

‘Loistava yritys ja reilu hinnoittelu! Luotettava yritys, joka pitää lupauksensa.’ – Claire Winson, Lancaster

‘Kerrassaan mahtavia lahjapusseja ja avuliasta palvelua.’ – Tom Edison, London

‘Tuotteiden laatu oli erinomaista. Toimitus oli nopea ja tehokas.’ – Alison Standish, Reading

Miksi pienen yrityksen tai yrittäjän tulisi valita Shingyo?

Valikoimastamme löytyy lukuisia erilaisia, uniikkeja pakkausvaihtoehtoja eri tuotteille. Ylellisiä satiinipussukoita, maalaistunnelmaa henkiviä juuttipusseja, juhlavia organzapusseja – löydät varmasti sopivan pakkauksen arvokkaalle tuotteellesi. Markkinoinnissa ulkoasu ratkaisee paljon, joten erilaiset pakkausmahdollisuudet kannattaa hyödyntää! Oli kyseessä sitten kivijalkamyymälä tai alan messut, verkkokauppa tai tuote-esittely, tuotteen kaunis ulkoasu jää varmasti mieleen viehättävässä lahjapussissa. Kun vielä räätälöit lahjapussiin yrityksesi logon tai valitsemasi kirjoituksen, et tarvitse enää edes käyntikorttia!

Kuinka voimme auttaa sinua erityisissä tilaisuuksissa?

Me ymmärrämme kuinka tärkeitä yksityiskohdat ovat. Suunnittelit sitten häitä, perhejuhlaa tai pikkujouluja, tahdomme säästää sinut pakkauspulmilta ja tarjota käytännöllisiä ja kauniita ratkaisuja. Väri- ja kangasvalikoimastamme löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen teemaan.

Tarjoamme monia maksuvaihtoehtoja

Haluamme tehdä ostotapahtumasta helpon. Voit valita debit- tai luottokortin tai esimerkiksi Klarnan tai PayPalin – mikä vain sopii parhaiten sinulle.

Asiakaspalvelu sekä jälkimyynti

Tiimistämme löytyy aina asiantuntija avuksesi. Autamme mielellämme asiakkaitamme tilauksen viimeistelyssä, oli kyseessä sitten ensikertalainen tai uusia tuotteita etsivä vanha tuttu.

Mikäli jostain syystä et olisikaan tyytyväinen tilaukseesi tai tahdot tehdä muutoksia, jälkimyyntitiimimme haluaa tehdä tämän sinulle helpoksi. Ota yhteyttä, niin löydämme varmasti ratkaisun!