Ekologiset kiristysnauhakassit, tukkumyynti
0 mini-cart
 0.00

Ostoskori on tyhjä.

menu

Luokat

Räätälöidyt lahjapussit tilaustyönä

Kankaiset lahjapussit tilauksesta, täysin toiveidesi mukaisesti toteutettuna!

Räätälöitävät ominaisuudet:

– Kangas: satiini, sametti, puuvilla, juuttisekoite, pellava, organza
– Kiristysnyöri joko satiinia tai puuvillaa
– Koko, muoto
– Valitsemasi PMS-värin toteutus
– Vähimmäistilaus 5000 kappaletta

Toimitusaika 8 viikkoa mallikappaleen hyväksynnästä.

Lisätietoja: Ota yhteyttä!

Miksi tilata Shingyo?

  • Ilmainen toimitus yli 175 € tilauksille
  • Hanki tavarat kotiin ennen kuin maksat
  • SSL-suojattu maksutapahtuma
  • 30 päivän palautusoikeus

Räätälöidyt kankaiset lahjapussit kiristysnyörillä – Persoonalliset lahjapussit tilaustyönä

Shingyo toimittaa nyt myös räätälöityjä kankaisia lahjapusseja käyttöösi, vertaansa vailla olevilla hinnoilla! Kun haluat suunnitella oman lahjapussisi, me autamme sinua toteuttamaan toiveittesi mukaisen tuotteen. Nämä persoonalliset lahjapussit tekevät vaikutuksen vieraisiisi, asiakkaisiin sekä yhteistyökumppaineihin.

Mikään ei viestitä paremmin yrityksesi tarkkaa silmää yksityiskohdille ja korkeita laatuvaatimuksia kuin nämä yksilöidyt, laadukkaat lahjapussit. Oli kyseessä sitten yrityksesi iskulause, logo tai piirustus, me ikuistamme sen lahjapussin etupuolelle.

Millainen suunnitteluprosessi on?

Me autamme sinua mielellämme niin pienten kuin isojenkin päätösten kanssa, kun kyse on ainutlaatuisten lahjapussien luomisesta. Voit valita kiristysnyörillisen lahjapussin materiaalin kuudesta korkealuokkaisesta kangasvaihtoehdosta: satiinista, sametista, puuvillasta, juuttisekoitteesta, pellavasta ja organzasta. Kun olet löytänyt lempimateriaalisi, pyydämme sinua valitsemaan sopivan värin. Tämän jälkeen on vuoro valita kiristysnyörin materiaali: Satiini tai puuvilla.

Kun olet tehnyt nämä valinnat, pyydämme sinua lähettämään meille kuvan tai kirjoituksen painettavaksi kangaspusseihin. Kestävä painatus pysyy lahjapussissa pitkään muistuttaen antajasta vielä vuosienkin päästä. Toteutamme visiosi huolella ja tarkkuudella alkuperäistä kuvaa kunnioittaen.

Kiristysnyörillisten, kankaisten lahjapussien ominaisuudet

Kankaisia lahjapusseja on saatavilla neljässä eri koossa (leveys x korkeus):

Mini: 7,5  x 10 cm.
Pieni: 10 x 15 cm.
Keskikokoinen: 15 x 20 cm.
Suuri: 20 x 30 cm.

Vähimmäistilaus on 5000 kappaletta.

Mitä voit odottaa tilaukseltasi?

Kankaiset lahjapussit valmistetaan asiakkaan tilauksesta. Tilauksen valmistus ja toimitus kestää n.8 viikkoa siitä, kun olemme hyväksyneet mallikappaleen. Kaikki kangaspussit ovat uniikkeja tilaustuotteita, jotka voit suunnitella yhteistyössä tiimimme osaavien ammattilaisten kanssa. Noudatamme yksityiskohtaisesti toiveitasi.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai kaipaat lisätietoja räätälöityjen kankaisten lahjapussien tilauksesta, autamme mielellämme. Meidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta info@shigyo.fi.


Tiesitkö, että suunnittelemme kanssasi juuri sellaisen kankaisen lahjapussin, jonka haluat? Tarjoamme alan parhainta laatua huomattavan edullisesti.

Laadukkaat kankaiset lahjapussit kiristysnyörillä ovat kasvavassa suosiossa. Nämä lahjapussit erottuvat jo kaukaa edukseen, ja ne ovat henkilökohtainen ja arvokas tapa paketoida tuote tai lahja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Räätälöidyt lahjapussit tilaustyönä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.